Op 11/11 koop je een foto cadeautje voor jezelf!

kamera express logoIn China is het al jaren een begrip: Single’s Day. Op 11 november (11-11) vieren mensen dat ze vrijgezel zijn en geven ze zichzelf iets leuks cadeau. Die traditie is nu ook overgewaaid naar Nederland. Kamera Express viert Single’s Day met 11 hartstikke leuke aanbiedingen die alleen op die dag geldig zijn. 11-11-11 dus!

Bekijk de deals van Kamera Express

Kamera Express is de grootste foto- en videospecialist van Nederland en België. Naast een uitgebreide webshop hebben wij achttien winkels in Nederland en twee in  België. Dat aantal groeit nog steeds. Waarom? Simpel: omdat wij geloven in de meerwaarde van direct contact met de klant. Omdat we weten dat voor veel mensen de aanschaf van een camera meer is dan die paar muisklikken. Omdat u uw passie – die ook de onze is – graag met ons wilt delen. En net zo belangrijk is het antwoord op de vraag: past de camera die ik op het oog heb wel bij mij? Het antwoord daarop vind je makkelijker in de winkel.

Want je weet vaak pas echt of een camera bij je past als je hem even vast hebt gehouden. Als je er met een van onze enthousiaste en deskundige verkopers over gesproken hebt. Dat kan nergens beter dan in onze winkels, waar we voor iedere klant de tijd nemen. En omdat we over heel Nederland verspreid zitten, is er altijd wel een Kamera Express bij u in de buurt!

Kamera Express wenst u een hele vrolijke Single’s Day en we zien u op 11 november natuurlijk graag langskomen in een van onze winkels. Kijk voor de adressen en het hele assortiment op www.kamera-express.nl