AirPods, in 2016 kwamen ze voor het eerst op de markt. Je kent ze vast wel, die draadloze oortjes. Dat de apparaatjes echter zo populair zouden worden, had zelfs Apple zelf nooit gedacht. Wereldwijd gaan de oordopjes als warme broodjes over de toonbank en zijn zowel jong en oud lyrisch van de AirPods. Dankzij deze draadloze variant oordopjes is er namelijk nooit geen gestuntel meer met draadjes die in de knoop zitten, draadjes die ergens achter blijven hangen of draadjes die beschadigd en kapot zijn.

De Apple AirPods zitten immers keurig en veilig opgeborgen in een doosje. Beter bekend als de draadloze oplaadcase, waarin de oordopjes opgeladen worden en waardoor je de hele dag door kunt telefoneren of genieten van jouw favoriete muziek. Wist je trouwens al dat je tijdens Singles Day AirPods kunt scoren tegen zeer aantrekkelijke prijzen?

Apple AirPods en zijn werking

Voordat je van de AirPods gebruikt kunt maken, dien je ze eerst eenmalig te configureren. Zodra je dit gedaan hebt, zullen ze altijd verbonden blijven en automatisch aan gaan via de bluetoothverbinding. Daarnaast zullen ze tevens automatisch pauzeren zodra je de oortjes uitdoet. Met de AirPods van Apple luister je naar je favoriete podcasts en muziek, kun je telefoneren en videobellen en kijk je tevens de leukste films en series of speel je jouw favoriete games met prachtig geluid. Door de AirPods één keer op te laden kun je maar liefst drie uur bellen en vijf uur lang luisteren. Met behulp van de draadloze oplaadcase kun je de oortjes daarnaast meerdere keren opladen waardoor je van een totale batterijduur van maar liefst 24 uur kunt genieten. Stop je de AirPods vijftien minuutjes in de oplaadcase, dan kun je de oordopjes vervolgens weer drie uur gebruiken.

Inmiddels heeft Apple al diverse edities AirPods uitgebracht, waaronder ook de AirPods Pro. Tijdens de Singles Day Deals kun je voor zowel de verschillende varianten draadloze oordopjes als tevens voor andere Apple producten hoge kortingen verwachten.

AirPods & Singles Day

Tijdens deze dag vieren we niet alleen het vrijgezellenbestaan maar vieren we tevens dat AirPods op deze dag onderdeel zijn van de grote kortingsacties binnen dit koopjesfestijn. Zo is ook afgelopen jaren gebleken, waarbij verschillende winkels de draadloze oordopjes van Apple met veel korting aanboden. Overigens profiteer je niet enkel als vrijgezel van de superscherpe deals maar kun je ook gewoon wanneer je verliefd, verloofd of getrouwd bent van de hoge kortingen profiteren op de draadloze oordopjes. Ben jij van plan om AirPods te gaan kopen, wacht dan zeker nog even tot de welbekende Singles Day. Je zult zien dat het wachten namelijk rijkelijk beloond zal worden en je vele euro’s zult besparen.

Welke winkels hebben AirPods deals tijdens Singles Day?

Voor de beste AirPods aanbiedingen tijdens Singles Day, kun je onder meer bij deze winkels terecht:

  • Bol.com
  • Mediamarkt
  • Coolblue
  • Wehkamp
  • BCC

Profiteer zelf van de hoogste AirPods kortingen tijdens de dag van de vrijgezellen

Wil jij er van verzekerd zijn dat je een paar draadloze oordopjes weet te bemachtigen tegen een lage prijs? Zorg er dan voor dat jij op 11 november in de startblokken staat. Op deze dag zul je op deze website precies zien welke bedrijven er allemaal knotsgekke kortingen op AirPods en andere Apple producten geven en ben je er van verzekerd dat jij als één van de eerste de draadloze oordopjes afrekent voor een bizarre lage prijs.