Singles Day 2022 belooft het jaar te worden waarin Singles Day in Nederland echt van de grond lijkt te komen. Steeds meer webwinkel pakken Singles Day op, AliExpress (aanjager van Singles Day China) krijgt steeds meer voet aan de grond in Nederland en Bol.com pakt de rol van aanjager van Singles Day in Nederland op.

Wanneer is Singles Day 2022?

Singles Day valt altijd op 11 november. Dus dit jaar valt Singles Day op vrijdag 11 november 2022. Meer informatie over de data? Bekijk dan de pagina over wanneer Singles Day in Nederland is.

Wat heb ik aan Singles Day?

Alhoewel Singles Day ontstaan is vanuit het vieren dat je trotse vrijgezel bent, heeft de commercie deze dag omgedoopt tot dag van de hoge kortingen en superscherpe aanbiedingen. Wanneer je op deze dag gaat (online) winkelen, dan kan je profiteren van grote kortingen dus. Vooral in China staat deze dag bekend waarop bijna alle producten in de uitverkoop zijn. Of in Nederland de prijzen echt bizar naar beneden gaan op Singles Day is nog even afwachten, maar onder andere Bol.com en AliExpress gaven in het verleden tijdens deze koopjesdagen echt al goede kortingen. Dus als je al van plan bent om een bepaalde aankoop te doen, dan kan het lonen om te wachten tot Singles Day 2022 aangebroken is.